ClipEscola Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

ClipEscola: Okullar için Basitleştirilmiş İletişim

ClipEscola, veliler ve okul çalışanları arasında basitleştirilmiş bir iletişim sağlamak amacıyla tasarlanmış bir Android uygulamasıdır. ClipEscola tarafından geliştirilen bu ücretsiz uygulama, Eğitim & Referans kategorisine dahildir.

ClipEscola ile veliler, çocuklarının okul etkinlikleri, ödevleri ve notları hakkında kolayca bilgi edinebilirler. Uygulama ayrıca velilerin öğretmenler ve okul personeli ile doğrudan iletişim kurmasına olanak tanır, böylece e-posta veya telefon aramalarına gerek kalmaz. Ayrıca, okul çalışanları, velilerle önemli haberler ve duyurular paylaşmak için uygulamayı kullanabilir ve yapılandırılmış ve hızlı bir şekilde birbirleriyle iletişim kurabilirler.

Genel olarak, ClipEscola, iletişim süreçlerini basitleştirmek isteyen okullar için mükemmel bir araçtır. Kullanıcı dostu arayüzü ve pratik özellikleri sayesinde veliler ve okul çalışanları kolayca bağlantıda kalabilir ve bilgilendirilebilir.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

ClipEscola Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.25

(0)
  • Güvenlik Durumu

ClipEscola hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer ClipEscola denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.